Aalborg

København

Aarhus

Odense

Hovedaktiviteter

Sundhed, psykiatri, nærhed i sundhed
Sociale tilbud og specialundervisning
Regional Udvikling

Ansatte i Danmark/Globalt

14.500

Lokationer

Hovedsæde i Aalborg, regionens hospitaler og institutioner fordelt over hele regionen.

Kontakt

Regionshuset
Niels Bohrs Vej 30
9220 Aalborg Ø
Tlf: 97 64 80 00
region@rn.dk
https://rn.dk

En verden af muligheder

Med en ansættelse i Region Nordjylland har du et væld af muligheder, der gælder på tværs af faggrupper og arbejdssteder.

Du kan gøre karriere

Vi lægger vægt på, at du får et spændende og udfordrende arbejdsliv og et karriereforløb med personlig og faglig udvikling. Vi hjælper dig så vidt muligt til den karriere, der passer til netop dig og dit liv, hvad enten du drømmer om at specialisere dig i inden for et særligt emne eller arbejde bredt inden for dit felt.

Du kan gøre hver dag vigtig

For os er kolleger noget af det vigtigste. Et godt kollegaskab gør det værd at tage på arbejde. Vi lægger vægt på tværfaglighed og teamsamarbejde. Vi lægger vægt på god ledelse og inddrager dig og dine kolleger i vigtige beslutninger.

Du kan gøre en forskel

En forskel for vores patienter og pårørende, for særligt udsatte borgere eller for udviklingen og bosætningen i Nordjylland. Det kan også være, at du er med bag linjerne til at gøre en forskel for alle de kolleger, der gør en forskel i forreste række. Lige meget hvad, er du med til at sikre, at de nordjyske borgere er i gode hænder.
Hvad skal du gøre til gengæld?

 

For at alt det skal lykkes, kræver vi af dig, at du har lyst til at gøre en forskel, at du er ambitiøs og yder dit bedste i dit team og i det tværfaglige samarbejde for de nordjyske borgere.