Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Studenterhuset drives af frivillige samt en håndfuld fastansatte, der varetager de daglige administrative opgaver. De frivillige er en altafgørende del af Studenterhuset og uden dem kunne vi ikke give jer alle de fantastiske oplevelser, som Studenterhuset er kendt for. Vi er altid på udkig efter nye fantastiske frivillige. Vil du hjælpe med at gøre vores café til byens hyggeligste mødested, vil du præsentere spændende musik eller vil du bare give en hånd med – så meld dig som frivillig!

Mød os her

Ansatte

11 ansatte + 70 frivillige

Lokationer

Aalborg, Gammeltorv 10

Lær mere

Kontakt

Studenterhuset Aalborg

Beliggende i hjertet af Aalborg finder du Studenterhuset. Studenterhuset er de studerendes, men også hele Aalborgs hus. Studenterhuset er en selvstændig forening drevet af studerende fra AAU og UCN sammen med en lille stab af ansatte. I fællesskab skaber vi koncerter, debatter, events og aktiviteter til gavn ikke kun for studielivet men for hele byen. Alle er velkommen også uden studiekort.

Om os
Studenterhuset, drevet af dedikerede frivillige og en lille gruppe fastansatte, er et pulserende centrum for fantastiske oplevelser. Vi skaber koncerter, debatter og events åbne for alle, inklusive byens borgere. Studenterhuset har en hyggelig café, koncertsale, mødelokaler og læsesal med 130 studiepladser. Vi er et Regionalt Spillested og arrangerer årligt 80 koncerter samt festivaler som Northern Winter Beat Festival og Way Up North Festival.

Bliv frivillig
Studenterhuset drives af 70 frivillige og en lille stab af ansatte. De frivillige er altafgørende for at driften kan fungere. Vores frivillige har et fantastisk fællesskab, og som frivillige bliver du inviteret med til fællesspisninger, årlige frivillig-fester og diverse events for vores frivillige. Du kan der skabe et stort socialt netværk hos os!

Som frivillig belønnes du desuden med poletter til personalepriser i vores barer. Derudover får du mulighed for at udvikle en bred vifte af kompetencer, som vil være gavnlige i din fremtidige karriere. Vagttyper som bartender, lysvagt, musikvagt eller stage manager giver dig mulighed for at vælge, hvordan du ønsker at bidrage.

Kom forbi vores stand på Karrieremessen i Aalborg og hør mere. Læs mere på vores hjemmeside.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.