Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Du kan finde alle ledige job i Region Nordjylland på regionens hjemmeside og på jobnet.dk. Da alle job slås op, modtager vi ikke uopfordrede ansøgninger. Studiejobs bliver også opslået – en del praktikpladser bliver også opslået. Alternativt kan du henvende dig direkte til kontorchefen der hvor du gerne vil i praktik. Kontaktoplysninger findes på hjemmesiden. Opret en jobagent: I vores karrierecenter kan du oprette en jobagent. Du skal være oprettet for at kunne søge arbejde hos os. Derudover kan du få tilsendt en mail, når vi har et ledigt job, der matcher din profil.

Mød os her

Ansatte

15.000

Lokationer

Hovedsæde i Aalborg, regionens hospitaler og institutioner fordelt over hele regionen.

Lær mere

Kontakt

Regionshuset – Niels Bohrs Vej 30

9220 Aalborg Ø

https://rn.dk

Region Nordjylland

Sundhed, psykiatri, nærhed i sundhed, sociale tilbud og specialundervisning Regional Udvikling.
En verden af muligheder
Med en ansættelse i Region Nordjylland har du et væld af muligheder, der gælder på tværs af faggrupper og arbejdssteder.

Du kan gøre karriere
Vi lægger vægt på, at du får et spændende og meningsfyldt arbejdsliv og et karriereforløb med personlig og faglig udvikling. Vi hjælper dig så vidt muligt til den karriere, der passer til netop dig og dit liv, hvad enten du drømmer om at specialisere dig i inden for et særligt emne eller arbejde bredt inden for dit felt.

Du kan gøre hver dag vigtig
For os er kolleger noget af det vigtigste. Et godt kollegaskab gør det værd at tage på arbejde. Vi lægger vægt på tværfaglighed og teamsamarbejde. Vi lægger vægt på god ledelse, der er åben og inddragende.

Du kan gøre en forskel
En forskel for vores patienter og pårørende, for særligt udsatte borgere eller for udviklingen og bosætningen i Nordjylland. Det kan også være, at du er med bag linjerne til at gøre en forskel for alle de kolleger, der gør en forskel i forreste række. Lige meget hvad, er du med til at sikre, at de nordjyske borgere er i gode hænder.


Hvad skal du gøre til gengæld?
For at alt det skal lykkes, kræver vi af dig, at du har lyst til at gøre en forskel, at du er ambitiøs og yder dit bedste i dit team og i det tværfaglige samarbejde for de nordjyske borgere.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.