Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Mød os her

Ansatte

15.000

Lokationer

Regionshuset ligger i Aalborg. Derudover er der hospitalsmatrikler og specialinstitutioner i hele regionen.

Lær mere

Kontakt

Regionshuset – Niels Bohrs Vej 30

9220 Aalborg Ø

https://rn.dk

Region Nordjylland

Region Nordjylland står for det nordjyske sundhedsvæsen med hospitaler, akutberedskab og speciallæger. Derudover arbejder vi med regional udvikling og specialinstitutioner.

I Region Nordjylland finder vi ud af det sammen. Det betyder, at vi hjælper hinanden og har hinandens ryg. Vi er fagligt superdygtige, og når vi samler vores kompetencer i tværfaglige samarbejder, har vi de nordjyske borgere og patienter i gode hænder.

Vores allerstørste opgave er sundhedsvæsnet og langt størstedelen af vores 15.000 ansatte er sundhedsfaglige kolleger i patientbehandlingen.  Men til at understøtte dem i at løse deres opgave bedst muligt, har vi kolleger der arbejder med digitalisering, kvalitets- og BI-data, økonomi, politisk betjening, løn og vagtplaner, rekruttering og meget mere.

Regionen  er en stor og kompleks organisation med et politisk råd for bordenden. Vores opgaver har stor betydning for mange mennesker og stor bevågenhed i offentligheden. At være ansat hos os, kræver derfor stor faglighed, evne til samarbejde på tværs af fag, sektorer og geografi og et ønske om at gøre en forskel for de nordjyske borgere og patienter.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.