Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

I OK leverer vi energiløsninger, der udvikler Danmark i dag og i fremtiden. Her er plads til både fleksibilitet og udfordringer. Og vil du have ansvar og kompetence, så får du det – uanset om du søger studiejob, praktikplads eller en fuldtidsstilling.

Mød os her

Ansatte

Ca. 1200 medarbejdere i Danmark.

Lokationer

Hovedkontor: Viby J, afdelinger i Køge, Taastrup og Fredericia

Lær mere

Kontakt

HR-konsulent
Katrine Marie Striboll-Bjærge

Åhave Parkvej 11, 8260 Viby J.

OK  a.m.b.a

OK er Danmarks stærkeste leverandør af god energi til privat- og erhvervskunder samt det offentlige.

Energiselskabet OK a.m.b.a.

OK er meget mere end tankstationer og sjove reklamer på TV. I OK-koncernen er vi godt 1200 dygtige medarbejdere, som hver dag arbejder sammen for at opfylde danskernes energibehov.
I OK har vi mere end 100 års erfaring på energimarkedet, og derfor er vi også dygtige til at omstille os på rejsen mod flere alternative energiformer. Vi har fokus på forbrugernes behov, og vi leverer energiløsninger, der udvikler Danmark i dag og i fremtiden. Her er plads til både fleksibilitet og udfordringer. Og vil du have ansvar og kompetence, så får du det.
I OK skal det være rart at være ny. Derfor har vi også en kultur, hvor det selvfølgelig er okay at spørge om hjælp eller stille spørgsmål til ting, man ikke forstår. Også mere end én gang.
Når vi samarbejder, er vi nemlig bedst. Som nyuddannet er det ekstra spændende at skulle ud og finde sit første job. Det betyder, at man skal ud og afprøve sine kompetencer og viden i den virkelig verden. Vi har alle været nye på arbejdsmarkedet. Og vi kan godt huske, hvordan det er. For at tage bedst muligt imod nye, unge medarbejdere, har vi lavet et netværk der hedder OK Ung.
På hovedkontoret sidder vi nemlig over 100 unge mennesker under 30 år. Netværket laver løbende arrangementer for medlemmerne af både social og faglig karakter.
Vi glæder os til at møde dig!
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.