Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Vi er ca. 2000 medarbejdere fordelt over hele landet – og du kan finde jobs på mange forskellige lokationer i Danmark. Som arbejdsplads er vi fagligt præget af mange forskellige faggrupper og vores jobmuligheder spænder bredt. Nedenfor finder du link til vores ledige stillinger.

 

Jobs: https://mim.dk/job-og-karriere/se-ledige-jobs

Mød os her

Ansatte

ca. 2000

Lokationer

København, Odense, Randbøl, samt 32 andre adresser fordelt på Jylland, Fyn og Sjælland.

Lær mere

Kontakt

Frederiksholms Kanal 26
1220 København K

www.mim.dk

Miljøministeriets Departement

Naturbevaring, miljøhensyn og grøn omstilling i samfundet og blandt virksomheder er nogle af de centrale opgaver i Miljøministeriet.
Vil du være med til at drive den grønne udvikling nu og i fremtiden?
I Miljøministeriet er vi den helt centrale aktør, når grundlaget for den grønne politik skal leveres. Uanset om du er nyuddannet eller erfaren, ønsker vi, at du får en karriere, som er værdifuld for dig og for det, som Miljøministeriet arbejder for – nemlig naturbevaring, miljøhensyn og grøn omstilling.
Du får ca. 2000 engagerede kollegaer på tværs af departement og styrelser, og opgaverne løses i tæt dialog med bl.a. ministerier, interesseorganisationer og EU.


En arbejdsplads fordelt over hele landet
Miljøministeriets departement ligger i Slotsholmens baghave midt i København, og arbejdsmiljøet bærer et naturligt præg af at være helt tæt på de politiske beslutningsprocesser. Miljøstyrelsen og Naturstyrelsen har hovedkontor i hhv. Odense og Randbøl ved Vejle samt lokale enheder over hele landet, hvorfra de løser deres vigtigste opgave: At omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed.


Sammen gør vi Danmark grønnere
Vi er stolte af, at vores faglighed spænder bredt – fra juristen med styr på paragrafferne, til forstkandidaten der arbejder med urørt skov, og generalisten der – i tæt samarbejde med bl.a. biologer – udvikler og implementerer regeringens planer på natur- og miljøområdet.
Vi har fokus på at være en attraktiv arbejdsplads, hvor fællesskab, gensidig fleksibilitet og høj faglighed er i fokus.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.