Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Hos Raad.dk søger vi frivillige rådgivere til retshjælp, økonomirådgivning, mægling og bisidning i hele landet. Du kan finde aktuelle ledige stillinger på frivilligjob.dk eller ved at kontakte os direkte.

Mød os her

Ansatte

Vi beskæftiger over 1200 ansatte og 2700 frivillige, fordelt på knap 200 institutioner og sociale tilbud i Danmark.

Lokationer

Du finder vores tilbud over hele landet.

Lær mere

Kontakt

Hovedkontoret: 6440 1888
Jurist Karina Simonsen: 2182 0737

KFUM´s sociale arbejde

KFUM’s Sociale Arbejde hjælper børn, unge og voksne i udsatte livssituationer. Vi er en af Danmarks største sociale, diakonale organisationer med knap 200 institutioner og sociale tilbud.
Raad.dk er indgangen til vores rådgivning ift. økonomi, jura og mægling.

Om os

KFUM’s Sociale Arbejde hjælper børn, unge og voksne i udsatte livssituationer. Vi er en af Danmarks største sociale, diakonale organisationer med knap 200 institutioner og sociale tilbud. Vores tilbud består bl.a. i misbrugsbehandling, sociale caféer, bosteder, institutioner, sociale tilbud for bl.a. børnefamilier og rådgivning indenfor økonomi, jura, mægling og mulighed for bisidning.

Raad.dk er indgangen til vores rådgivning ift. bl.a. økonomi, jura, mægling og bisidning. Rådgivningerne er målrettet borgere, som af sociale eller økonomiske årsager ikke kan opsøge den nødvendige hjælp andre steder. Rådgivningen består ofte i budgetlægning, kontakt til kreditorer, afklaring og hjælp ift. juridiske problemstillinger, hjælp til løsning af konflikter eller følgeskab til møder i det offentlige eller private.

Hvilke profiler leder vi efter på KarriereDagene?

Vi søger studerende eller færdiguddannede med kvalifikationer indenfor økonomi, jura og pædagogik til frivilligt arbejde.

Hvilke personlige/faglige kvalifikationer søger vi hos en ny medarbejder?

Vi søger kandidater med en høj faglighed, og lyst til at dygtiggøre sig indenfor sit fagområde. Erfaring er ikke nødvendig – den kan man få hos os! Vi møder mennesker i øjenhøjde, og med en overbevisning om, at alle mennesker har værdi – det skal man som kandidat kunne se sig selv i.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.