Jobmuligheder

Studieretninger

Mød os her

Ansatte

Ca. 5000 ansatte ved Hjørring Kommune

Lokationer

Hjørring
Hirtshals
Sindal
Tårs
Vrå
Løkken + omegn

Lær mere

Kontakt

Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

www.hjoerring.dk

Hjørring Kommune

Kommunale serviceopgaver i en kommune med 65.000 indbyggere.

Kommunens adskillige virksomheder løser mange forskellige opgaver.

Skab DIN fremtid i Hjørring Kommune
Hjørring Kommune er en arbejdsplads med mange jobmuligheder! Hjørring Kommune er den næststørste kommune i Nordjylland og rummer adskillige jobfunktioner, som løses af mange forskellige faggrupper, fx sygeplejersker, lærere, gartnere, akademikere og teknikere. Fælles for de ansatte er, at de hver dag møder op på arbejde for at løse opgaverne bedst muligt – til gavn for borgerne. Tillid, Dialog og Arbejdsglæde er centrale begreber på alle kommunens arbejdspladser og dermed også i opgaveløsningen.

Hjørring kommune har desuden et meget spændende og mangfoldigt sammensat erhvervsliv med rigtig mange mindre og mellemstore virksomheder inden for næsten alle brancher. Hjørring Kommunes store virksomheder og arbejdspladser inden for service, velfærd og produktion giver en unik platform på den nationale og internationale arena. Mange virksomheder har udenlandske afdelinger og er kendte på eksportmarkederne, hvilket også giver mange spændende jobmuligheder.
På messen vil du kunne møde nogle af disse virksomheder.

Ikke alene oplever erhvervslivet udvikling, men også kulturlivet boomer med bl.a. top-moderne sportsfaciliteter, nyere stadion og Teater- og Oplevelseshus. Dertil kommer masser af musiske og kulinariske events samt utallige shoppingmuligheder i de forskellige byer.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.