Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Mød os her

Ansatte

Vi har ca. 65 ansatte i Danmark og over 40.000 ansatte globalt.

Lokationer

Skovlunde, Middelfart og Esbjerg.

Lær mere

Kontakt

Hitachi Energy Denmark A/S

Hitachi Energy er en global teknologileder, der fremmer en bæredygtig energifremtid for alle. Vi servicerer kunder i forsynings-, industri- og infrastruktursektoren med innovative løsninger og tjenester på tværs af værdikæden. Vi pionerer muliggør den digitale transformation, der kræves for at fremskynde energiomstillingen mod en kulstofneutral fremtid.
Om os
I Danmark betjener vi alle kunder med produkter og services inden for elektrificeringen og den grønne omstilling. Vi leverer materiel til både offshore vindindustrien, solcelleparker, e-mobility og elektrificering af hele transportinfrastrukturen. Vi leverer batteriløsninger til energilagring og frekvensstabilisering af elnettet og endelig leverer vi også automation og services til IT sikkerhed af elnettet. Vi har også en voksende serviceorganisation, der betjener alle ovenstående områder.
Hvilke profiler leder vi efter på KarriereDagene?

 

I Hitachi Energy har vi en lang række programmer for studerende og nyligt dimitterede Fx. vores Graduate program “Power+”, Internships, Thesis-samarbejde, apprenticeships og sommerjobs i bl.a. Sverige. Vi leder efter unge personer fra alle slags baggrunde, som har lyst til at tage del i den grønne omstilling og interesserer sig for elektrificeringen af samfundet.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.