Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

I Haderslev Kommune bliver alle vores stillinger slået op. Vi har brug for mange forskellige profiler for, at vi altid kan være til gavn for borgere, virksomheder og foreninger. Meld dig til vores jobagent, så du får en mail direkte i din indbakke, når vi har et relevant job til dig.

Mød os her

Ansatte

4.600 / –

Lokationer

Haderslev Kommune

Lær mere

Kontakt

Christian X’s Vej 39
6100 Haderslev

Haderslev Kommune

I Haderslev Kommune er vi aktive med hjerte og vilje. Vi går aktivt ind i udviklingen for at skabe vækst og velfærd i vores kommune.

 

Aktive med hjerte og vilje

Hos os er du med til at gøre en forskel, når du kommer helt tæt på vores borgere i hverdagen. Uanset om du drømmer om at arbejde med klimavenlig byudviklingsprojekter, moderne velfærdsteknologi i ældreplejen, digitalisering i fremtiden, eller begå dig med andre projekter i en politisk drevet organisation, så har vi jobbet til dig.

Vær med på holdet! 

Vi hjælper hinanden og bidrager alle til, at vi har en god arbejdsplads med gode kolleger. En god samarbejdskultur er vigtig for os, fordi vi hele tiden arbejder sammen på kryds og tværs af afdelingerne. Her bliver du en del af en arbejdsplads, hvor vi sætter fagligheden højt, og hvor vi tager stort ansvar for både vores opgaver og den måde vi arbejder sammen på. I hverdagen er vores omgangstone er uformel, og vi er åbne med stor respekt for hinandens forskellighed og faglighed.

Vækst og velfærd

I Haderslev Kommune bliver du en del af en organisation, hvor vi stiller krav til hinanden, skaber resultater og tør blive målt på dem. Vores nye strategi “vækst og velfærd” vil vi have 250 flere uddannelser, 500 flere borgere og 1.000 flere arbejdspladser i vores kommune – det er ambitiøse mål, og du kan være med til at realisere
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.