Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Læs mere om karriere i Gjensidige her: gjensidige.dk/om-os/job-og-karriere,

Se ledige jobs her: jobs.gjensidige.com

Mød os her

Ansatte

Over 850 ansatte i Danmark, og over 4000 medarbejdere totalt.

Lokationer

København, Århus & Odense

Lær mere

Kontakt

Gjensidige

Gennem mere end 200 år har Gjensidige sørget for at skabe tryghed for kunderne ved at sikre liv, helbred og værdier på en bæredygtig måde. I Danmark har vi eksisteret siden 2006, og er det 5. største selskab målt ud fra markedsandel

gjensidige.dk/om-os
Om os:

Gjensidige skal være et ledende skadeforsikringsselskab med virksomhed i Norden og Baltikum. Høj grad af kundeorientering skal kombineres med omkostningseffektiv drift. Bæredygtige valg og løsninger er en forudsætning for langsigtet værdiskabning.

Vores mission: At skabe tryghed for kunderne ved at sikre liv, helbred og værdier på en bæredygtig måde.
Vores vision: 
At kende kunden bedst og involvere os mest. Vi skal være det mest kundeorienterede skadeforsikringsselskab i Norden og Baltikum.

Hvem ser vi efter?

Vil du være på en spændende arbejdsplads med højt fagligt niveau? Og vil du være med til at forme fremtidens forsikringsselskab, i en tid hvor vi satser på vækst i Danmark?  For at bruge vores viden til at udvikle relevante og nyttige forsikringer og gode kundeoplevelser, skal vi have medarbejdere med forskellige kompetencer, erfaring og baggrund. Hos os arbejder der nemlig alt fra salgsmedarbejdere til efterforskere – til analytikere og kommunikationseksperter.

Vi ser efter deg som kjenner dig igjen i vores værdier; 1) Skap tryghed, 2) Tenk nyt og 3) Ta sats.

Muligheden for at udvikle sig og lære mere er vigtigt for hver enkelt medarbejder, og det er vigtigt for Gjensidige. Derfor har vi vores egen skole, Gjensidigeskolen. Den pædagogiske grundtanke er, at al læring knyttes til det job, som medarbejderen har.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.