Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Vi ansætter løbende medarbejdere inden for en bred vifte af uddannelser. Det vigtigste er, at du passer ind i vores lille familie. Hold øje med vores hjemmeside gst.dk og de gængse job portaler, hvor alle ledige stillinger slås op.

Mød os her

Ansatte

150 medarbejdere.

Lokationer

Lindholm Brygge 31, 9400 Nørresundby

Lær mere

Kontakt

Geodatastyrelsen
Lindholm Brygge 31
9400 Nørresundby

Geodatastyrelsen – Danish Geodata Agency

Geodatastyrelsen er en del af Klima-, Energi-, og Forsyningsministeriet og er ansvarlig for Danmarks ejendomsregistrering og opmåling og kortlægning af farvandene omkring Danmark og Grønland. Vi har medarbejdere med meget forskellige uddannelser.
Geodatastyrelsen

Beskæftiger cirka 150 medarbejdere med mange forskellige baggrunde. Vi har landinspektører, geografer, kartografer, ingeniører, programmører, jurister, økonomer og kontoruddannede.

Vi har også en del studerende ansat i forskellige funktioner. Endelig har cirka hver tiende af vores medarbejdere en international baggrund, så det er ikke usædvanligt at høre et fremmed tungemål, når du spiser frokost i vores kantine.

Når du bliver ansat ..

Skal du i gennem et obligatorisk introduktionsforløb, og du får en mentor, som i de første 4 – 8 uger hjælper dig til rette blandt arbejdsopgaver og kolleger i Geodatastyrelsen. Mentorforløbet afsluttes med et evalueringsmøde.

Kom forbi vores stand ..

Til en snak om dine muligheder for at arbejde i Geodatastyrelsen. Vi er en ung og dynamisk styrelse, hvor der er masser af plads til, at du kan sætte dit faglige og sociale fingeraftryk, og vi glæder os til at møde dig.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.