Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Mød os her

Ansatte

+250

Lokationer

København & Aarhus

Lær mere

Kontakt

Clever

Vi er forelsket i fremtiden. Og vi tror på, at vi kan løse nogle af de problemer, som verden står overfor. I Clever arbejder vi for at accelerere fremtidens bæredygtige mobilitet. Det gør vi gennem intelligente løsninger i Danmarks største ladenetværk.

Vi vokser med fuld kraft, og vi er konstant på udkig efter flere dygtige folk med det grønne hjerte på det rette sted. Vil du med?
Medledelse og ansvar

I Clever tror vi mere på kultur end kontrol. Vores arbejde skal give mening. Derfor har vi gjort op med vanetænkning og indført det, vi kalder Medledelse.
Clever består af dygtige, ansvarsfulde mennesker, der alle har base i et team, men arbejder på kryds og tværs for at nå et fælles mål. Vi har erstattet chefer og siloer med klart definerede formål, ansvar og tillid. Nogen vil kalde det et radikalt opgør med vanetænkning. Og det er det nok også.

Arbejde der giver mening

Vi er forelsket i fremtiden. Og vi tror på, at vi kan løse nogle af de problemer, som verden står overfor. I Clever arbejder vi for at accelerere fremtidens bæredygtige mobilitet. Det gør vi gennem intelligente løsninger i Danmarks største ladenetværk. Vi vokser med fuld kraft, og vi er konstant på udkig efter flere dygtige folk med det grønne hjerte på det rette sted. Vil du med?

Indrettet til mennesker
Clever er et sted for mennesker med ambitioner, med børn der skal hentes, med bæredygtige visioner, med op- og nedture og med unikke historier. Det afspejler sig i vores fysiske rammer, hvor vi gør alt, hvad vi kan, for at skabe rummelige, behagelige og ikke mindst hyggelige omgivelser for vores hverdag. Snacks, fredagsbar, yoga, vinklubber, meditationsrum og fester er selvskrevet. Det samme er et fleksibelt arbejdsliv med tid til fordybelse, familie og venner. Det er Clever.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.