Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Vi er jævnligt på udkig efter nye medarbejdere. Du kan finde stillingerne under karriere på www.justitsministeriet.dk.

Mød os her

Ansatte

154 ansatte.

Lokationer

Civilstyrelsen
Toldboden 2, 2 sal
8800 Viborg

Lær mere

Kontakt

HR-chefkonsulent, Kristine Stokholm Østerballe

Civilstyrelsen

Vi er en del af Justitsministeriets koncern og vi er sat i verden for at lave juridisk sagsbehandling til gavn for borgerne i Danmark.
Arbejde der giver mening

Hver dag varetager vi borgervendte opgaver af stor samfundsmæssig betydning og med stor politisk bevågenhed inden for en bred vifte af retsområder. Vi laver blandt andet juridisk sagsbehandling i sager om fri proces og fondslovgivning og sekretariatsbetjener Erstatningsnævnet, Retslægerådet, Rådet for Offerfonden og Indsamlingsnævnet. Civilstyrelsen driver også Retsinformation.dk.

Vi har fem fagkontorer, stabsfunktioner og for tiden ansvaret for 19 forskellige civilretlige sagsområder.
Ung arbejdsplads og høj faglighed 

Civilstyrelsen er et godt sted at starte sin karriere som jurist, fordi du får brugt den juridiske metode og teori i praksis. Vi har mange unge medarbejdere, og vi har en arbejdskultur med fokus på grundig oplæring, work life balance, konstruktiv feedback, og udvikling.

Vores jurister er typisk hos os i 3-5 år, hvor du bliver klædt godt på til din videre karriere som jurist. Vores jurister er attraktive for andre juristarbejdspladser, fordi de kan det juridiske håndværk, forstår sagsgangen og de juridiske processer.

Hos os vil du hver dag arbejde med sagsbehandling til gavn for borgerne. Dit arbejde vil skabe værdi for andre mennesker, og det er det, der driver juristerne i Civilstyrelsen.
Kom forbi og hør mere 
Vi ansætter løbende nye medarbejdere, så vi står klar til en snak om, hvordan din faglighed kan komme i spil hos Civilstyrelsen.
Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.