Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

Mød os her

Ansatte

1500 ansatte

Lokationer

Ballerup
Esbjerg
Kolding
Tåstrup
Aalborg
Aarhus

Lær mere

Kontakt

Atea A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup

Atea

Nordens største it-virksomhed som arbejder med rådgivning, leverence og implementering af komplette og bæredygtige it-infrastrukturløsninger.
VI BYGGER DANMARK MED IT

Vores mål er simpelt. Vi lever og arbejder i verdens måske bedste land, og derfor skal vi have verdens bedste it-løsninger. Ikke for teknologiens skyld, men for at hjælpe alle dem, der kæmper for at gøre fremtidens Danmark endnu bedre. Atea leverer viden og teknologiske løsninger, der kan løse hverdagens udfordringer. Vi giver svar på svære spørgsmål, råd til vækst og deler de løsninger, der får arbejdsdagen til at glide. Og så deler vi bord med de dygtigste beslutningstagere, når den strategiske it-kurs skal sættes.

NORDENS STØRST IT-VIRKSOMHED

Vi har et omfattende udbud af produkter og løsninger og hjælper vores kunder med hele paletten – Fra grundlæggende kabling, datacenterdesign og netværk, til komplet, fleksibel og brugervenlig it-infrastruktur. Ved at skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, er Atea med til at danne fundamentet for et mere innovativt Danmark.

LANDSHOLDET I INFORMATIONSTEKNOLOGI

Hos Atea vil vi have de bedste spillere og største talenter på holdet. Derfor kalder vi os landsholdet i informationsteknologi. Vi vil være The Place to Be for vores kunder, samarbejdspartnere, aktionærer og ikke mindst vores medarbejdere. Det stiller krav til os alle – krav til at være nysgerrige og tage ansvar. Ikke mindst stiller det krav om, at vi kæmper for hinanden og vores kunder. Har du talent for at tænke i løsninger og tage ansvar, så er der plads til dig på landsholdet i informationsteknologi.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.