Jobmuligheder

Studieretninger

Ledige stillinger

I ALSO ønsker vi at fremme diversitet på alle områder. Vi ønsker en organisation med mangfoldighed, lighed og inklusion. Vi er altid på udkig efter nye, talentfulde medarbejdere, der kan bidrage med ny viden og erfaring, og som kan være med til at sikre, at ALSO fortsat vækster og udvikler sig. Måske er du netop den, vi søger? At være en del af ALSO betyder, at du trives i et miljø, hvor det forventes, at du yder dit bedste. Du bliver en del af en velfungerende arbejdsplads med gode kollegaer, humor og en uformel omgangstone. Hos ALSO bliver du en del af et stærkt og vindende fællesskab. Du bliver en del af en travl hverdag, hvor engagement og loyalitet betaler sig. I ALSO A/S arbejder vi ud fra følgende værdier: ► Vi går forrest som leder & medarbejder ► Vi løser opgaver kreativt ► Vi har altid vores kunder i fokus & arbejder som et team ► Vi tror op medarbejderudvikling

Mød os her

Ansatte

I Danmark er vi 246 medarb.Globalt er vi 4000 medarbejdere. ALSO er børsnoteret i Schweiz og har hovedkontor i Tyskland.

Lokationer

ALSO er en af de førende teknologileverandører i IKT-branchen med 28 aktive lande og i alt 143 lande verden.

Lær mere

Kontakt

Susan Kaas
Senior HR Regional HRBP
susan.kaas@also.com
+45 21899675

ALSO A/S – The Technology Provider

ALSO er en af de førende teknologileverandører i IKT-branchen.
ALSO tilbyder hardware, software og IT-tjenester fra mere end 700 leverandører i over 1450 produktkategorier.
ALSO A/S – The technology provider

Hos ALSO tror vi på, at forretningen bliver bedre, hvis vi samarbejder. Derfor arbejder vi hver dag på at gøre det lettere for vores kunder at levere smarte IT-tjenester sammen med os. Vi er overbeviste om, at det er ALSO-kulturen, der er hovedingrediensen i vores succes, og som har gjort os til en af de førende virksomheder inden for it-distribution og løsningssalg. I ALSO er der højt til loftet
I ALSO ønsker vi at fremme diversitet på alle områder. Vi ønsker en organisation med mangfoldighed, lighed og inklusion. Her på KarriereDagene søger vi elever til Commercial Salg – Kom og vær med til at skabe vækst og succes for vores kunder, og bliv en vigtig del af fremtiden!
Udover at sikre dig selv en masse erfaring i en international virksomhed, så bliver du også en del af et student community, vores såkaldte Student Rally, hvor du mødes til social arrangementer med andre studentermedhjælpere og elever i ALSO.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Bliv opdateret med spændende karriereevents, jobmuligheder og tips til jobansøgning.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til KarriereDagene, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.